Featured Image Harry Blog 3

Persbericht: Talkshows en Social Club Nights in Harry’s Gallery Club

Persbericht en -uitnodiging

DON’T WORRY BE HARRY

Talkshows en Social Club Nights in Harry’s Gallery Club

Amsterdam, 25 april 2014 – Het gloednieuwe, duurzame label Harry organiseert de komende twee maanden jazzy events. Deze avonden zijn bedoeld om mensen te inspireren en hen te helpen met het vinden van hun ‘tune’. Onder tune wordt een verzameling van momenten en dingen in het leven verstaan die hen gelukkig maakt. Harry’s talkshows en Social Club Nights vinden plaats in de tijdelijke Harry’s Gallery Club (in concept store Charlie + Mary) in de Amsterdamse Pijp. Zo komen ondernemers, consumenten en creatieven in aanraking met Harry’s wijze levensles: ‘Wie zich goed voelt, zorgt beter voor de wereld’.

Harry’s talkshow ‘Share your tune’

Op donderdag 1 en 22 mei organiseert Harry de talkshow ‘Share your Tune’. Presentatrice Simone Weimans (bekend van het NOS journaal) gaat met verschillende merken, ondernemers en creatieven in gesprek over hun tune. Zij delen openhartig hun ontdekkingsreis naar het vinden en vormgeven van hun eigen ‘tune’. Vraagstukken als ‘Hoe blijf je naast hard werken in balans?’ en ‘Wat zijn de dingen in het leven die jou gelukkig maken?’ komen aan bod. Deelnemende gasten zijn o.a.: Gulpener directeur Jan-Paul Rutten, modeontwerper Antoine Peters, Indie Brands auteur Anneloes van Gaalen en Leonne van de Ven van De Wolven. Toegang is gratis. Aanvang 20.00 uur. Aanmelden kan via Harry’s Facebook Event.

 Harry’s Social Club Nights

Op vrijdag 9 en 30 mei organiseert Harry een sfeervolle Social Club Night. Onder het genot van een drankje en jazzy tunes komen vrienden en kennissen samen om hun tune te delen. Toegang is gratis. Aanvang: 18.00 uur. Aanmelden kan via Harry’s Facebook Event.

Wie is Harry?

Het label is vernoemd naar de coole (fictieve) jazz opa Harry, die gelooft dat mensen die ‘in tune’ zijn met zichzelf beter in staat zijn om voor de wereld om zich heen te zorgen. Daarom inspireert hij mensen wereldwijd om na te denken over hun tune, oftewel, de momenten en dingen in het leven waar zij relaxed en gelukkig van worden. Harry’s iconische witte tank top (die onlangs is gelanceerd) herinnert de drager eraan om dicht bij zijn of haar tune te blijven.

Harry’s Gallery Club

Speciaal voor Harry is de tijdelijke Harry’s Gallery Club geopend in de Charlie + Mary concept store (Gerard Doustraat 84, Amsterdam). Twee maanden lang is hier de foto-expositie ‘Wall of tunes’ te zien; een serie zwart-wit portretten van mensen die ieder een eigen tune gevonden hebben en daar trouw aan blijven. Deze portretten zijn gemaakt door de Amsterdamse fotograaf Dim Balsem. Het programma van Harry’s Gallery Club en meer informatie is te lezen op www.findyourtune.com.


Einde persbericht

PERSUITNODIGING

Wilt u bij een van de events in Harry’s Gallery Club in de Charlie + Mary concept store aanwezig zijn? Aanmelden kan via Facebook (https://www.facebook.com/harryfindyourtune). Toegang is gratis.

Voor meer informatie, interviews en hoge resolutie beeldmateriaal: Annouk Post, Annouk.post@gmail.com. Tel +31(0)6- 42482814

HARRY’S EERSTE PRODUCT

Het eerste product, Harry’s gift, is de combinatie van een witte tanktop in mannen- en vrouwenvariant en het boek met Harry’s urban fairytale ‘Find your tune’. Het boek vertelt over een muzikant die het leven zag als een lege notenbalk. Aan ieder de opdracht deze in te vullen met eigen ‘muzieknoten’. Harry’s gift is te koop via www.findyourtune.com en in de toonaangevende concept stores in binnen- en buitenland (Suhka in Amsterdam, Mieke in Gent).

Vanzelfsprekend is ook de productie van Harry’s gift ‘in tune’. Voor het produceren van de witte tank top werkt Harry samen met People Tree, een gerenommeerd duurzaam fair trade merk uit de UK.

De verkoopprijs van Harry’s gift is 34,95 Euro || Website: www.findyourtune.com

INITIATIEFNEMERS

Harry is een initiatief van Annouk Post (YOI) en Charlotte van Waes en Marieke Vinck (Charlie + Mary).

OVER YOI

Annouk Post is eigenaresse van creatief bureau YOI, Your Own Identity (www.yoi.nu), en organiseert projecten en trainingen op het gebied van duurzame design, mode en talentmanagement. Projecten variëren van programma’s voor exposities en symposia, presentaties over Hiphonest trends tot aan een eigen label ‘Harry’.

OVER CHARLIE + MARY

Charlie + Mary (www.charliemary.com), opgericht door Charlotte van Waes en Marieke Vinck, bestaat uit een true fashion (eerlijk en duurzaam geproduceerd) concept store, een webshop en een agentschap.

CREDITS

Illustraties boek Find your tune: Annabel Huisman.

Fotografie Wall of tunes portretten: Dim Balsem.