Featured Image Harry Blog 1

Persuitnodiging lancering Harry

‘FIND YOUR TUNE MET HARRY’
Nieuw label ’Harry’ inspireert mensen om beter voor zichzelf én anderen te zorgen

Px187ODUzNjUwLTAtMTU3Mjk4MzExNQ==

Amsterdam, 1 april 2014 – Op 10 april wordt het nieuwe label Harry gelanceerd in Harry’s Gallery Club in de Amsterdamse Pijp. Het label is vernoemd naar de coole jazz opa Harry met de wijze levensles: ‘Wie zich goed voelt (‘in tune’), zorgt beter voor de wereld. Met deze universele boodschap wil Annouk Post (van het creatief bureau YOI) samen met Charlotte Waes en Marieke Vinck (Charlie + Mary) duurzame mode echt op de kaart zetten.

Opa Harry gelooft dat mensen die ‘in tune’ zijn met zichzelf beter in staat zijn om voor de wereld om zich heen te zorgen. Daarom inspireert hij mensen over de hele wereld om hun tune te vinden. Een tune is een verzameling van momenten en dingen in het leven waar je je relaxed en gelukkig bij voelt. Harry’s iconische witte tank top herinnert de drager eraan om dicht bij zijn of haar tune te blijven.

Harry’s gift: hemd en boek
Het eerste product van ‘Harry’ is Harry’s gift; de combinatie van een witte tanktop in mannen- en vrouwenvariant en het boek met Harry’s urban fairytale ‘Find your tune’. Het boek vertelt over een muzikant die het leven zag als een lege notenbalk. Aan eenieder de opdracht deze in te vullen met eigen ‘muzieknoten’. Het hemd en het boek zijn te koop via www.findyourtune.com en vanaf 11 april ook beschikbaar in toonaangevende conceptstores in binnen- en buitenland (Suhka in Amsterdam, Mieke in Gent). Annouk Post: “Leuk voor jezelf, maar zeker ook gemaakt met het idee om cadeau te geven. Om iemand anders kennis te laten maken met duurzame mode en erover te laten nadenken. Daar begint alles mee”.

Harry’s Gallery Club
Speciaal voor Harry wordt ook de tijdelijke Harry’s Gallery Club geopend. De Gallery is gevestigd in de Charlie + Mary concept store (Gerard Doustraat 84). Twee maanden lang is hier de foto-expositie ‘Wall of tunes’ te zien met een serie zwart-wit portretten gemaakt door de Amsterdamse fotograaf Dim Balsem. Daarnaast worden verschillende Harry-events georganiseerd in de Gallery zoals de talkshow ‘Share your tune’ op donderdag 24 april en 22 mei en de ‘Harry’s Social Club’ op vrijdag 9 mei en 30 mei. Meer informatie en het programma van Harry’s Gallery Club is te lezen via www.findyourtune.com.

Positieve verandering
Om meer draagvlak voor de ‘Find your tune’-beweging te creëren werkt Harry samen met partners die naadloos aansluiten bij Harry’s filosofie. Harry’s Gallery Club is mede mogelijk gemaakt door ASN Bank, Gulpener, MORENTZ, Sublime FM en De Wolven. Samen inspireren zij consumenten om zelf positieve verandering in gang te zetten. Hiermee speelt Harry in op de bewustwordingsrevolutie die gaande is in de westerse maatschappij waarin mensen op zoek zijn naar de juiste balans tussen werk, passie en vrijetijdsindeling.

Vanzelfsprekend is ook de productie van Harry’s gift ‘in tune’. Voor het produceren van de witte tank top werkt Harry samen met People Tree, een gerenommeerd duurzaam fair trade merk uit de UK.

De verkoopprijs van Harry’s gift is 34,95 Euro || Website: www.findyourtune.com

——————————————

invite press launch by Harry

OVER YOI 
Annouk Post is eigenaresse van creatief bureau YOI (Your Own Identity) en organiseert projecten en trainingen op het gebied van duurzame design, mode en talentmanagement. Projecten variëren van programma’s voor exposities en symposia, presentaties over Hiphonest trends tot aan een eigen label ‘Harry’ (www.yoi.nu).

OVER CHARLIE + MARY 
Charlotte van Waes en Marieke Vinck: Charlie + Mary (www.charliemary.com) bestaat uit een true fashion (eerlijk en duurzaam geproduceerd) concept store, een webshop en een agentschap.

CREDITS
Illustraties boek Find your tune: Annabel Huisman.
Fotografie Wall of tunes portretten: Dim Balsem.